Rotary med åpent foredrag om borreliose

Dato for siste oppdatering av artikkelen Oppdatert november 14, 2018

Mandag 5 november kommer nevropsykolog og stipendiat Silje Andreassen til Risør Rotaryklubb for å holde foredraget «Nevroborreliose og kognitive endringer»

Silje Andreassen (her til høyre) er klinisk nevropsykolog og stipendiat i forskningsprosjektet BorrSci.

Silje Andreassen er spesialist i klinisk nevropsykologi og jobber til daglig ved Habilitering for barn og unge (HABU) på Sørlandet sykehus Arendal. Silje er også stipendiat i forskningsprosjektet BorrSci, et stort forskningsprosjekt hvor formålet er å forbedre diagnostikk og behandling av borreliose.

Silje Andreassen del av prosjektet omhandler kartlegging av strukturelle og funksjonelle forandringer i hjernen hos pasienter med nevroborreliose i akutt fase og etter behandling. I foredraget på mandag skal hun fortelle mer om hvordan hun jobber, hvilke erfaringer hun har gjort og hva hun forventer å finne i forskningsprosjektet sitt. Silje skal også snakke generelt om hva nevroborreliose er, og om sykdommens utbredelse, smittemekanisme, symptomer, og prognose.

Rotaryklubb oppfordrer alle som er interessert i å lære mer om borreliose, også ikke-medlemmer, til å komme på møtet på mandag for å høre mer om dette spennende og aktuelle temaet. Møtet skal holdes i Rotary sine lokaler i menighetssenteret i Risør sentrum klokken 20.00 mandag kveld.