Ny episode av Flåttpodden! I episode 9 av podden snakker vi om en rykende fersk studie om Candidatus Neoehrlichia mikurensis. I studio har vi med oss Hanne Quarsten fra Sørlandet sykehus som forteller om denne mindre kjente flåttbårne bakterien samt resultater fra studien. Bakterien gir sjelden sykdom hos immunfriske, men kan gi alvorlig infeksjon og blodpropp hos pasienter med svekket immunforsvar. Verdt å lytte til!

Dato for siste oppdatering av artikkelen Oppdatert august 3, 2020

Ny episode av Flåttpodden! I episode 9 av podden snakker vi om en rykende fersk studie om bakterien Candidatus Neoehrlichia mikurensis. I studio har vi med oss Hanne Quarsten fra Sørlandet sykehus som forteller om denne mindre kjente flåttbårne bakterien som kan gi alvorlig infeksjon og blodpropp hos pasienter med svekket immunforsvar. Verdt å lytte til!